Objectbeveiliging

Objectbeveiliging? Samen lossen we het op.

RJ Safety & Security is vanuit haar geschiedenis gestart met objectbeveiligingsdiensten en heeft deze afdeling door ontwikkeld tot een maatstaf. Hoogwaardige dienstverlening met duidelijke en efficiënte communicatielijnen, dat is waar ons bedrijf voor staat.

Objectbeveiliging

Veiligheidsgevoel

In kantoorpanden, overheidsgebouwen, winkels of zorginstellingen verplaatsen zich dagelijks grote groepen mensen. Om uw organisatie voor risico’s van binnen- en buitenaf te behoeden, wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele bewaking van uw pand of object. De beveiligers van de afdeling objectbeveiliging staan continu voor u klaar om de veiligheid van u en uw organisatie te borgen. Ons keurmerk Beveiliging staat daarvoor garant. Ook weten zij wat er moet gebeuren als er zich een calamiteit, verdachte en/of onveilige situatie voordoet. Onze objectbeveiligers zijn breed inzetbaar en verrichten werkzaamheden die afgestemd zijn op uw specifieke situatie.

Balie en Receptie werkzaamheden

Bij het binnen stappen van uw kantoor is de aanwezige medewerker bij de receptie het visitekaartje van uw bedrijf. Daarnaast heeft deze persoon een belangrijke taak in het totale veiligheidsplan binnen uw organisatie. De betreffende persoon kan een spil zijn in het totale preventie- en calamiteitenplan van uw onderneming.

Naast de reguliere werkzaamheden zoals bedienen van de telefooncentrale en het ontvangen en registreren van bezoekers kunnen daar ook enkele taken aan worden toegevoegd zoals: visitatie, administratieve werkzaamheden, postverwerking en toezichthouder handhaving veiligheidsprocedures.

Onze mensen zijn het ene moment objectbeveiligers en het volgende moment treden zij op als gastheer, BHV’er of als aanspreekpunt voor in- en uitgaande personen of goederen.

Objectbeveiliging

RJ Safety & Security is gespecialiseerd in het beveiligen van bouwplaatsen.

Door onze ruime ervaring in het beveiligen van bouwplaatsen en het onopvallend surveilleren sluit deze dienst goed aan binnen ons totaalconcept.
Naast de inzet van beveiligingsmensen is er binnen de bouwplaats beveiliging natuurlijk ook een rol weggelegd voor onze  Video & Service Centrale
Enkele voorbeelden van middelen die wij regelmatig inzetten om bouwplaatsen optimaal te kunnen beveiligen:

  • Draadloze bewegingssensoren,
  • Camerasystemen,
  • Brandmelders,
  • Door de videobeelden in onze Video Centrale 24/7 te observeren zijn wij direct in staat om onregelmatigheden op een bouwterrein te minimaliseren.

De afdeling objectbeveiliging is dan ook breed inzetbaar, of het nu gaat om technische systemen, video analyses, gastheer of welke vorm van beveiliging dan ook, samen lossen we elk probleem op.

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief