Accreditatie V&VN

RJ Safety & Security is als opleider geaccrediteerd door het kwaliteitsregister V&VN. Het kwaliteitsregister V&VN is een online registratieplatform waar verpleegkundigen en verzorgenden gebruik van kunnen maken. Het doel is om de beroepsgroep op basis van geregistreerde trainingen en opleidingen kwalitatief hoogwaardige input te laten op doen.

Het kwaliteitsregister V&VN is een initiatief vanuit de beroepsgroepen zelf. Tevens voldoen zij hiermee aan de opdracht van de overheid om het kwaliteitsniveau van de zorg in zijn algemeenheid meetbaar te maken.

Het kwaliteitsregister V&VN is een aanvulling op de Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg (BIG). De website van de V&VN geeft hierover het volgende aan:

“Het BIG-register stelt voor herregistratie een kwantitatieve eis: verpleegkundigen moeten in vijf jaar tijd een bepaald aantal uren werken om voor herregistratie in het BIG-register in aanmerking te komen. (Als je niet of onvoldoende hebt gewerkt, dan kom je in aanmerking voor herregistratie door aan de scholingseis* te voldoen.) Werkervaring alleen is niet genoeg om patiënten en cliënten deskundig te kunnen helpen en kwaliteit te kunnen garanderen. Verpleegkundigen en verzorgenden moeten actief werken aan deskundigheidsbevordering om op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen hun eigen vak.”

Op dit moment zijn de volgende opleidingen geaccrediteerd:

  • BHV Basis
  • BHV Herhaling
  • Omgaan met agressie in de zorg
  • Nascholing Herhaling Omgaan met agressie in de zorg
  • Nascholing E-learning BHV Basis
  • Nascholing E-learning BHV herhaling

Wij adviseren onze website nauwlettend in de gaten te houden, voor verdere vragen kunt u te alle tijden contact met ons opnemen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief