AED inruilactie

AED Inruilactie, profiteer nu!

Is in uw organisatie een AED aanwezig? Zo ja, wanneer heeft u het apparaat voor het laatst vervangen?

Niet alleen de batterijen, maar ook de AED heeft een beperkte levensduur! Ruil nu uw oude AED in en profiteer tot 250 euro inruilkorting.

Wilt u gebruik maken van deze actie of wilt u meer informatie over een nieuwe AED, neem gerust contact met ons op. Bel naar (0)88 434 99 04 of mail naar Petra Huisken. Petra helpt u graag!

AED kopen

Bij het aanschaffen van een AED (Automatische Externe Defibrillator) denkt u er wellicht niet direct over na, maar ook de AED heeft een beperkte levensduur. Ondanks dat het apparaat weinig tot niet wordt gebruikt is deze aan slijtage onderhevig. Het apparaat hangt meestal standaard in de woning, bedrijfspand of verenigingsgebouw, maar is deze wel klaar voor gebruik wanneer de situatie erom vraagt?

Vervangen AED-apparaat

De aankoop van een AED is een investering, u wilt deze daarom niet onnodig vroeg vervangen. Maar iedere AED (ongeacht het merk) bevat onderdelen met een beperkte levensduur. Ieder jaar gaat de kwaliteit van deze onderdelen achteruit, tot een goede werking niet meer kan worden gegarandeerd. De verwachte levensduur van de onderdelen bepaalt vaak de garantietermijn van de AED.

Ons advies

Wij adviseren onze klanten om een AED bij het aflopen van de garantietermijn te vervangen. Deze termijn ligt gemiddeld rond de 10 jaar. Zo kunt u er altijd zeker van zijn dat de AED probleemloos ingezet kan worden ten tijde van een noodsituatie.

Nog geen AED?

Beschikt uw organisatie nog niet over een AED? Bestel nu een nieuwe AED en ontvang tijdelijk een gratis accessoirepakket bestaande uit een AED binnenkast, een padpak, reanimatiekit en stickerset. Neem contact op voor deze speciale aanbieding.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief