U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Alarmopvolging

Heeft u uw huis of pand beveiligd met een alarmsysteem, dan heeft u bij een alarmering verschillende opties. Zelf de opvolging van de alarmmelding verzorgen, met alle risico’s van dien, of het uitbesteden aan een professionele partij die alle zorg van u overneemt.

Bij een alarmmelding verzorgen wij voor u de opvolging

RJ Safety & Security is een ervaren en betrouwbaar beveiligingsbedrijf dat de zorg voor alarmopvolging graag van u overneemt. Zo bent u verzekerd van snelle en adequate actie na een alarmmelding. Of het nu gaat om een inbraakalarm, een brandmelding, een technische storing of een ander incident, onze surveillanten zijn altijd snel ter plaatse en verzorgen de noodzakelijke acties om de alarmmelding correct en volledig naar uw wensen af te handelen.

cta_bhv_informatie-tinypng

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij een alarmmelding in het alarmsysteem  van uw object worden onze mobiele surveillanten door de meldkamer aangestuurd. Vervolgens gaat de dichtstbijzijnde surveillant richting het desbetreffende pand en voert ter plaatse een externe en interne controleronde uit. Waar nodig onderneemt hij direct actie.

Digitale alarmrapportage

Na de afhandeling wordt er een digitaal alarmrapport opgemaakt dat wordt verzonden naar uw e-mailadres . Deze rapportage geeft u inzicht in de situatie en de handelingen van de surveillant ter plaatse.

cta-alarmopvolging-tinypng

Slimme preventie, Snelle actie

Indien u een alarmopvolging abonnement bij RJ Safety & Security afsluit, ontvangt u van ons een sticker voor op uw huis of pand. Deze sticker zorgt voor een preventieve werking zodat inbrekers worden geattendeerd op het feit dat een professioneel beveiligingsbedrijf een oogje in het zeil houdt. Onze mobiele surveillanten zijn altijd dichtbij en zorgen voor snelle actie ten tijde van een incident. Zo bent u verzekerd van slimme preventie, snelle actie!

Meer informatie?

Heeft u interesse in alarmopvolging van RJ Safety & Security maar wilt u eerst meer informatie? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op (0)88 434 99 04 of stuur een e-mail naar info@rjsecurity.nl. Wij helpen u graag.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief