Winkelsurveillant

Wij bieden een veilige omgeving voor zowel uw medewerkers als uw klanten

Direct offerte aanvragen

Veilige omgeving

Gastheerschap

Brede expertise

Veilige omgeving

Gastheerschap

Brede expertise

Een Retail surveillant is vaak het eerste gezicht van uw winkel(centrum) voor uw klanten en zijn altijd zichtbaar aanwezig. Een Retail surveillant borgt een veilig verloop van zaken voor zowel uw medewerkers als klanten. De Retail surveillant brengt daarnaast gastheerschap met zich mee en heeft een vriendelijke en behulpzame houding. De Retail surveillant is proactief en zeer alert op het herkennen van ongewone situaties om zo nodig (vroegtijdig) actie te ondernemen.

Samenwerking met wijkagent

De Retail surveillant werkt nauw samen en onderhoudt contact met de wijkagent. Zo wordt de veiligheid niet alleen binnen uw pand maar ook rondom het terrein in de gaten gehouden. De Retail surveillant neemt samen met een projectleider van RJ Safety & Security actief deel aan verschillende (plenaire) overleggen van winkelcentra waarin het vraagstuk veiligheid naar voren komt. Door onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij in staat om advies te verschaffen.

Meer dan alleen winkelsurveillance

RJ Safety & Security beschikt over zeer getalenteerde en professionele consultants die middels hun jarenlange ervaringen bij zowel de politie als bij beveiligingsbedrijven een security scan voor u kunnen uitvoeren. Meer informatie over dit zogenoemde veiligheidsconcept vindt u bij onze dienstverlening advies & consultancy.

Een veilige omgeving voor medewerkers en klanten

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!