Bijbaan als evenementenbeveiliger

Geld verdienen en aanwezig zijn op de gaafste feesten en/of (sport)evenementen? Word parttime evenementenbeveiliger!

Lijkt het je leuk om te werken op de gaafste festivals, sportevenementen of concerten? Word dan parttime evenementenbeveiliger bij RJ Safety & Security. Als evenementenbeveiliger, of Event Security Officer, ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid op een evenement. Je bent voornamelijk een gastheer of gastvrouw die bezoekers een mooie, veilige dag wil bezorgen. En natuurlijk geniet je zelf ook lekker mee!

Een bijbaan als Event Security Officer bij RJ Safety & Security

Ben jij:

• Op zoek naar een afwisselende (bij)baan met veel uitdaging en verantwoordelijkheid;
• Parttime beschikbaar (minimaal 100 uur per jaar);
• 18 jaar of ouder;
• Gemotiveerd om een opleiding te volgen;
• In het bezit van een rijbewijs (is een pré);
• Graag aanwezig op de grootste evenementen?

Dan is een bijbaan als Event Security Officer bij RJ Safety & Security een mooie aanvulling op jouw carrière EN je studententijd :)

Wij bieden jou:

– Een flexibele parttime baan;
– Een geheel verzorgde opleiding;
– De mogelijkheid om te werken wanneer het jou uitkomt;
– Een bijbaan die er echt toe doet;
– Collega’s die wel in zijn voor een feestje ;)

Wat houdt de ESO opleiding in?

Gedurende deze opleiding leer je onder andere omgaan met publiek, hoe te handelen bij incidenten en overzicht te bewaren tijdens calamiteiten. En wij garanderen dat jij na het volgen van deze opleiding alle benodigde kennis in huis hebt om als evenementenbeveiliger aan de slag te kunnen! De opleidingen starten op woensdag 6 november en bestaat uit 5 woensdagavonden en 5 zaterdagen. De kosten voor deze opleiding zijn geheel voor onze rekening, we vragen van jou alleen wat tijd en motivatie.

Grijp nu je kans!

Heb jij zin in een leuke bijbaan en herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Aarzel niet en meld je snel aan middels onderstaand contactformulier. We nemen dan z.s.m. contact met je op.
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief