Cursusaanbod Bouw

De cursusaanbod bouw is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband met Innotec en om al de mogelijkheden van ons ultra moderne trainingscentrum te benutten.

Vanuit ons High Tech Trainingscentrum worden reeds een groot aantal cursussen/opleidingen (o.a. BHV, EHBO, Geweld & Agressie etc.) gegeven. Om onze faciliteiten nog meer te optimaliseren is RJ Safety & Security een samenwerking aangegaan met Innotec met als doel ons cursusaanbod te vergroten. Naast deze samenwerking, die een grote invloed biedt op het ontwikkelend vermogen in bouwgerelateerde sectoren, bieden wij ook VCA trainingen aan. Steeds meer werkgevers vragen in aanbestedingen of tenders om gekwalificeerd personeel. Een belangrijk onderdeel is daarbij VCA, zodoende dekken opdrachtgevers zich in tegen eventuele schade(vergoedingen) op de werkvloer. Uiteraard geeft het hen tevens een gerust idee dat zij personeel aan het werk hebben dat weet waar zij mee bezig zijn.Cursusaanbod Bouw

De uitkomst is dat RJ Safety & Security op maat gesneden oplossingen heeft gevonden op het gebied van Bouw gerelateerde training. De aangeboden trainingen op bouwgebied zijn:

  1. Innovatief Bouwen
  2. Waterdicht Bouwen
  3. VCA training

Door de accredatie van het scholingsfonds voor RJ Opleidingen BV (onderdeel van RJ Safety & Security) kunnen werkgevers die werken volgens de CAO voor bouwnijverheid, aanspraak maken op de subsidieregeling vanuit het scholingsfonds. (Dit geldt enkel voor de trainingen Innovatief- en Waterdicht bouwen, de VCA training is sinds enige tijd uit de subsidieregeling verdwenen.)

Logo Scholingsfonds

Voor aanmelding en meer informatie omtrent deze subsidieregeling klik hier,

Voor meer inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met:

Dhr. F. Brinkman
053 – 428 29 54

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief