U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Camerabeveiliging

Video Content Analyse (VCA)

De belangrijkste functie van het Monitoring Operations Center is om te voorkomen dat er een alarmsituatie ontstaat. Het voorkomen van een inbraak of diefstal in plaats van achteraf constateren. Dit wordt mogelijk gemaakt door intelligente camera’s in combinatie met een intelligent softwareplatform welke de centralist gebruikt. Op deze wijze controleren onze centralisten op een effectieve manier (kantoor)gebouwen, bedrijfsterreinen, bouwplaatsen, parkmanagement, woonhuizen en winkels.

RJ Safety & Security beschikt over een Monitoring Operations Center waar real time beelden worden uitgekeken op camerasystemen van onze opdrachtgevers. Samen met uw installateur en de adviseur van RJ Safety & Security omschrijven we in een protocol wat voor u ongewenst gedrag is op en rondom uw terrein. Realtime worden uw camerabeelden middels VCA geanalyseerd en genereert zo nodig alarmen op basis van:

 • Thermische camera`s
 • Detecteren van beweging of activiteit
 • Alarmsysteem (inbraak, toegangscontrole, brand, powerfence etc.)

Virtuele surveillance beveiliging op afstand
Naast de mogelijkheid van Video Content Analyse verricht het Monitoring Operations Center ook virtuele surveillance rondes. Dit varieert van het surveilleren van beelden van één camera tot een compleet bedrijventerrein met meer dan 100 camera’s. Naast de preventieve waarde van cameratoezicht, maakt efficiënte toepassing het ook mogelijk voor onze video centrale om proactief te acteren op verdachte en/of bedreigende situaties, een ontwikkeling die inmiddels steeds vaker zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid en de politie wordt toegepast. Zo worden camera’s steeds vaker ingezet als extra schil rondom uw terrein. Of de eigendommen binnen de te definiëren schil.

Kenteken camera’s
RJ Safety & Security heeft een unieke samenwerking met de politie als het gaat om kentekenregistratie. Vanuit onze Monitoring Operations Center kan bij een verdacht voertuig het kenteken herkenbaar in beeld worden gebracht.

Het kenteken kan rechtstreeks worden ingevoerd in de database van de politie, en eventuele verdachte voertuigen worden op een snelle manier herkend. Door de samenwerking met onze Mobiele surveillance en het rechtstreeks contact met de politie kan een eventueel misdrijf op voorhand worden voorkomen.

Alarmeren, aansturen en rapporteren
Na vaststelling van een ongewenste situatie stuurt de centralist de Mobiele surveillance aan. Zo nodig alarmeert hij hulpdiensten als brandweer, ambulance en politie. Onze gecertificeerde centralisten kunnen 24 uur per dag, zeven dagen per week alarmeren en aansturen:

 • Aansturen en ondersteunen van de surveillancedienst en politie
 • Alarmeren van de waarschuwingsadressen
 • Doorzetten van de live beelden naar de politiemeldkamer met “Live View”
 • Het Monitoring Operations Center rapporteert alle activiteiten, bevindingen en ondernomen acties aan de opdrachtgever

Meer informatie over camerabeveiliging

Wilt u meer informatie over camerabeveiliging? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact op met Rogier Terhalle. Wij helpen u graag verder!


  Overige links:

  Politiebrochure LiveView

  Brochure “Slim Bekeken” camerabewaking op maat

  Copyright RJ Safety & Security

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief