Collectief beveiligen Almelo

Wanneer wij met ondernemersverenigingen en parkmanagers praten over veiligheid en beveiligen horen wij regelmatig dat er een behoefte is aan meer samenwerking onder de aanwezige bedrijven. Collectieve beveiliging is een veelgehoord agendapunt waar “we altijd nog iets mee wilden doen.” Naast het feit dat het kostenbesparend is, kunnen ongewenste bezoekers al in een veel vroeger stadium gesignaleerd worden. Wij zien dat onze aanpak uniek is in de markt. De manier hoe wij naar omgaan met collectieve beveiliging, gaat verder dan het sturen van een surveillant.

Misschien bent u al aangesloten bij een ondernemersvereniging of bedrijventerrein in Almelo en bent u geïnteresseerd in collectieve beveiliging maar weet u niet waar u moet beginnen. RJ Safety & Security kan u van a tot z begeleiden en advies geven over de oplossing die het beste past bij uw situatie. Daarnaast hebben wij een eigen in-huis toezichtcentrale waar zelf opgeleide surveillanten voor u waken.

Vanuit onze eigen toezichtcentrale zijn wij in staat om 24 uur per dag, 365 dagen per jaar toezicht te houden. Door middel van intelligente camerasystemen kunnen houden wij een oogje in het zeil in de buitenste schil van uw bedrijf. Verdachte situaties worden snel geconstateerd, beoordeeld door onze videosurveillant en eventuele acties worden ondernomen. Mens en techniek werken nauw samen, wij schakelen snel en door onze minimale aanrijdtijden en kordate surveillanten, kunnen wij ongewenste situaties voorkomen.

Voor meerdere bedrijventerreinen in Oost-Nederland hebben wij maatwerkoplossingen geleverd. Allen hadden zij een simpele vraag: Wij willen dat ons bedrijventerrein een veiligere omgeving wordt, waar geen overlast is en wij met een gerust elke avond de deur achter ons dicht kunnen doen.

Bij verschillende bedrijventerreinen rondom Almelo hebben wij collectieve beveiliging uitgevouwen. De resultaten spreken voor zich. Een daling in het aantal inbraken, een daling in het aantal valse meldingen, een individuele kostenbesparing en een veiliger gevoel op het bedrijventerrein. Bent u geïnteresseerd in collectieve beveiliging, wij gaan graag met uw in gesprek over de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief