Collectief beveiligen Enschede

Als beveiligingsbedrijf krijgen wij steeds vaker de vraag van de ondernemer of bedrijventerrein wat de mogelijkheid is tot collectief beveiligen. Wat begint bij een oriëntatie en het vergelijken van mogelijkheden waarbij prijs een belangrijke factor is, zien wij dat onze manier van beveiligen uniek is in de markt. Steeds meer ondernemersverenigingen/bedrijvenparken sluiten zich aan bij het totaalconcept dat RJ Safety & Security aanbiedt. Onze unieke kijk op beveiliging gaat namelijk verder dan het leveren van een surveillant in een opvallende auto.

Natuurlijk is de factor mens in deze heel belangrijk. Maar dan wel ondersteund door techniek vanuit het voertuig en vanuit onze eigen toezichtcentrale op onze vestiging in Enschede. Onze toezichtcentrale monitort 365 dagen per jaar, ieder uur van de dag, bedrijven en bedrijventerreinen. De manier van beveiligen die wij als beveiligingsbedrijf hanteren zorgt ervoor dat wij ongewenste situaties voorkomen. Dit klinkt heel logisch, voor ons is dat het ook. Terwijl de rest van Nederland kijkt naar schimmige beelden uit de nacht ervoor waarin keurig geregistreerd is dat er spullen zijn ontvreemd uit het bedrijfspand, werkt RJ Safety & Security met hoogwaardige technologieën waarbij termen als Virtual Fencing en presignalering behoren tot de orde van de dag.

Industrieterrein de Marssteden in Enschede legde een aantal jaren geleden een vraag bij ons neer. De overlast op het terrein steeg en men was op zoek naar een passende oplossing. Na een kort traject hebben wij door middel van kentekenregistratie, gestructureerd surveilleren en een maatwerk veiligheidsplan het veilige gevoel weten terug te brengen. Collectieve beveiliging werkt!

Inmiddels zijn er al veel bedrijventerreinen in en om Enschede volledig aangesloten bij RJ Safety & Security. De resultaten die hier behaald worden zijn dusdanig dat steeds meer parkmanagers/ondernemers zich melden om een kijkje in onze keuken te nemen. Bent u benieuwd en wilt u weten hoe wij over de situatie rondom uw bedrijf denken? Neemt u dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief