Collectief beveiligen Hengelo

Collectief beveiligen is een onderwerp dat steeds vaker ter tafel komt wanneer wij met ondernemersverenigingen en bedrijventerreinen spreken. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom collectief beveiligen van toegevoegde waarde is. Het reduceren van kosten is een vaak gehoord argument. Echter, wij zien dat onze aanpak uniek is in de markt. De manier hoe wij naar veiligheid en beveiliging kijken gaat verder dan het sturen van een surveillant.

Wanneer u gevestigd bent op een bedrijventerrein in Hengelo, kan het goed zijn dat u al bent aangesloten bij zo’n ondernemersvereniging. Misschien dat u het er al eens over heeft gehad maar is het nooit echt van de grond gekomen. Wij kunnen u van meet af aan adviseren en kijken naar de situatie zoals die in uw omgeving is. RJ Safety & Security beveiligt inmiddels honderden panden in Hengelo en omgeving. Mens en techniek werken nauw samen, onze toezichtcentrale houdt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar toezicht ondersteunt door onze mobiele surveillanten. Op deze manier worden ongewenste situaties in de kiem gesmoord en maken indringers geen kans.

Bedrijventerrein Marssteden in Enschede heeft lange tijd overlast gehad in de avond en nachtelijke uren. Ons werd de vraag gesteld om met een oplossing te komen. Na het in kaart brengen van de problemen hebben wij in de markt gekeken naar een passende oplossing. Door middel van een maatwerk veiligheidsplan en de nodige camera- en signaleringssystemen heeft het bedrijventerrein nu geen overlast meer.

Inmiddels zijn er al veel bedrijventerreinen in en om Hengelo  volledig aangesloten bij RJ Safety & Security. Wij zijn trots op de resultaten die wij hier halen. Dit gaat niet onopgemerkt voorbij, parkmanagers en ondernemers melden zich om een kijkje in onze keuken te nemen. Bent u benieuwd en wilt u weten hoe wij over de situatie rondom uw bedrijf denken? Neemt u dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief