U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Weerbaarheidsopleidingen

Agressie en geweld is een veel besproken onderwerp geworden in de maatschappij. Het komt niet alleen op straat, maar ook in het bedrijfsleven en bij overheidsinstellingen geregeld voor. Enkele redenen voor toenemende agressie en/of geweld zijn onder andere de steeds mondiger wordende burger, klanten met hoge(re) verwachtingen en de veranderende samenleving.

Hiervoor bieden wij de volgende trainingen aan:

Over RJ Opleidingen

Binnen RJ Safety & Security worden er meerdere opleidingen aangeboden, zoals een weerbaarheidsopleiding. Onze weerbaarheidstrainingen zijn breed opgezet in Enschede, Hengelo en Almelo. Zie hieronder welke bedrijven u voor gingen in de weerbaarheidsopleiding. De weerbaarheidstrainingen zijn voor meerdere bedrijven van toepassing. Zo geven wij weerbaarheidstraining binnen de zorg, maar helpen wij ook FC Twente.

Enkele klanten van RJ Opleidingen

Een greep uit het zeer gewaardeerde klantenbestand van RJ Opleidingen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden m.b.t. de Weerbaarheidsopleidingen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via (0)88 434 99 04, stuur een e-mail naar opleidingen@rjsafety-security.nl of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij helpen u graag!


    Copyright RJ Safety & Security

    Blijf op de hoogte

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief