E-learning, snel en gemakkelijk

CTA

RJ Safety & Security biedt u de mogelijkheid om via E-learning diverse opleidingen, cursussen en trainingen te volgen. In combinatie met ons Trainingscentrum is deze situatie dé ideale mogelijkheid om uw medewerkers zo efficiënt en effectief mogelijk te trainen.

BHV E-learning

Bij RJ Safety & Security kunt u snel, gemakkelijk en in uw eigen tijd de theorie volgen tot bedrijfshulpverlener. Onze online BHV cursus is op bijna elk modern apparaat te maken. Een vereiste: een internetverbinding. U kunt bij ons zowel de basiscursus , als de jaarlijkse herhalingscursus  online volgen. De voortgang van de theorie wordt automatisch bijgehouden in ons systeem, zo kunt u gemakkelijk op ieder gewenst moment een pauze inlassen en kunt u bij een eventuele internetstoring de cursus op het juiste punt voortzetten.

E-learning, snel en gemakkelijk

BHV onlinecursus

De cursus bedrijfshulpverlening basis is een ééndaagse cursus die bestaat uit een praktijk gedeelte en een theoriegedeelte middels e-learning. Het theoriegedeelte kunt u door middel van onze online module op een voor u geschikt moment maken. In de BHV-herhalingscursus bieden we naast e-learning (dagdeel training) ook de mogelijkheid om de theorie middels in ons trainingscentrum te volgen (1 dag training).

De voordelen van een E-learning BHV (herhaling) cursus:

 • In 7 hoofdstukken de theorie van BHV (Vitale functies, Bloedingen en shock, Reanimatie, Wonden en overig letsel, Brand, Ontruiming en Communicatie)
 • De cursist heeft 30 dagen toegang tot de E-learning module
 • De cursist is ongeveer 3 uur bezig met de E-learning training
 • De E-learning heeft een functie waarbij alle tekst wordt opgelezen
 • De complete E-learning wordt ondersteund door filmpjes waarin de theorie visueel wordt gemaakt.
 • De cursist dient de E-learning 1 werkdag voorafgaand aan de training afgerond te hebben
 • De cursist krijgt een digitaal certificaat bij het succesvol afronden van de E-learning
 • De cursist krijgt de mogelijkheid om de theorie als naslagwerk te bekijken.

BHV-Diploma

Als u de twee gedeeltes, praktijk en theorie, heeft afgerond, krijgt u van ons een BHV-pasje en mag u uzelf BHV-er noemen. Om de geldigheid van uw pasje te waarborgen adviseren wij u jaarlijks een BHV-herhalingscursus te volgen. Via ons geautomatiseerde inschrijvingssysteem krijgt u bijtijds een bericht dat u moet herhalen, zo weet u zeker dat de geldigheid van uw pasje gewaarborgd blijft.

Inschrijven voor een opleiding

RJ Safety & Security E-Learning

Bij RJ Safety & Security hebben wij meerdere cursussen waarvan wij het theoriegedeelte online kunnen aanbieden. Naast de BHV-basis en de BHV herhalingscursus bieden wij nog een drietal trainingen aan die u online kan volgen, namelijk:

 • EHBO basis
 • Kinder EHBO
 • VCA

Het is bij het volgen van een online cursus wel van belang dat u voorafgaand aan de deelname van de praktijktraining de eindtoets van de theorie heeft afgerond.

Heeft u vragen over één van onze cursussen of wilt u graag meer informatie over BHV e-learning, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

E-learning tabel

altijd-in-de-buurt

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief