Even voorstellen

Door het leveren van een breed aanbod aan producten en diensten is RJ Safety & Security dé partner op het gebied van beveiliging en veiligheid.

RJ Safety & Security biedt een totaal concept op het gebied van beveiliging en veiligheid. Hiermee willen we u de mogelijkheid bieden om voor alle zaken op dit gebied één centraal aanspreekpunt te hebben.

Kenmerkend voor RJ Safety & Security is de onderlinge samenwerking van de afdelingen. Zo zijn wij in staat beveiligingscamera’s te leveren en te installeren, de verbinding tot stand te brengen met onze eigen Video & Service Centrale (video meldkamer), de beelden “uit te lezen” om van daaruit onze Mobiele Surveillanten aan te sturen om een calamiteit te voorkomen. Een ander voorbeeld van dit totaalconcept, is het plaatsen van brandblussers, EHBO koffers, noodverlichting, ontruimingstekeningen en een AED, terwijl tegelijkertijd uw personeel deelneemt aan een cursus hoe ze om moeten gaan met geweld en agressie of BHV in ons ‘state of the art’ Centrum voor Training en Veiligheid. Kwaliteit, Flexibiliteit, Innovatief en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn voor RJ Safety & Security de bouwstenen om haar Visie en Missie uit te dragen naar de markt. Door de branche erkende keurmerken, leer-werk trajecten voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en het nieuwe pro-actieve beveiligen, zijn hiervan het resultaat.

Het is natuurlijk ook mogelijk om gebruik te maken van één of enkele van onze producten en diensten. Deze keuze is vanzelfsprekend aan u. Heeft u behoefte aan meer informatie of een kennismakings gesprek, neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief