FC Twente en RJ Safety & Security verlengen samenwerking met meerdere seizoenen

De al ruim 20 jaar lopende samenwerking tussen FC Twente en RJ Safety & Security is verlengd met meerdere seizoenen. Zo zal de totaalaanbieder op het gebied van veiligheid en beveiliging de komende jaren alles in en rondom het FC Twente stadion 24 uur per dag in de gaten blijven houden.

Martijn Hoogstoevenbeld, Financieel en Operationeel Directeur FC Twente: “We zijn verheugd dat we de samenwerking met RJ Safety & Security vandaag met meerdere jaren kunnen verlengen. FC Twente is erg tevreden met de geleverde dienstverlening en daarom is RJ voor ons al ruim 20 jaar de betrouwbare partner op het gebied van veiligheid en beveiliging in De Grolsch Veste. We kijken uit naar de continuering van de samenwerking.”

Jarenlange samenwerking

Arjen Lammersen, algemeen directeur RJ Safety & Security: “Met onze kennis en expertise bieden wij een totaalpakket aan beveiligingsdiensten aan. Zo zorgen we naast de beveiliging tijdens de thuiswedstrijden van FC Twente ook voor de baliebezetting op de receptie en verzorgen wij de veiligheidsopleidingen voor de medewerkers van FC Twente in ons nieuwe opleidingscentrum op de Twente Safety Campus. Trots zijn we dat we deze jarenlange en prettige samenwerking de komende jaren voort gaan zetten”.