U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Onze integrale aanpak

Voor beveiliging

Er zijn ontzettend veel aspecten waar een ondernemer rekening mee dient te houden wanneer het aankomt op de veiligheid van uw bedrijfspand, u zelf, uw medewerkers en bezoekers. Een goed geschreven integraal security plan, dat álle veiligheidsaspecten meeneemt, is hierbij van essentieel belang. RJ Safety & Security ontlast u volledig hierin! Van A tot Z denken we met u mee en zorgen we voor een oplossing die volledig aansluit bij uw bedrijsvoering.

Integrale oplossingen

RJ Safety & Security beschikt over een consultancy afdeling met ervaren securitymanagers.  Door uw huidige organisatorische, bouwkundige en elektronische genomen maatregelen te inventariseren maakt onze consultant voor u de risico’s inzichtelijk die zich in uw onderneming kunnen voordoen. Hier opvolgend wordt er een advies voor u uitgeschreven en wordt er samen met u het gewenste security level bepaald.

Voor ieder bedrijf een integraal plan

RJ Safety & Security zal in zijn advies de gewenste balans adviseren waarbij het inzetten van de mens en techniek altijd het uitgangspunt is. Wanneer wij dit plan samen hebben doorlopen, kijken we naar het beschikbare budget en de mogelijkheden alvorens wij het plan uitvoeren. Uw beschikbare budgetten worden in het kader van veiligheid zo efficiënt mogelijk ingezet.

Uw veiligheidsbeleid  op maat

Kortom, wilt u er alles aan doen om uw bedrijf naar een hoger security level te brengen? Wij komen graag met u in gesprek om u uit te leggen hoe wij dat doen!

Dienstenpakket

Voor meer informatie over onze integrale aanpak kunt u onderstaand formulier invullen, mailen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

    Copyright RJ Safety & Security

    Blijf op de hoogte

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief