U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04
Particulier Onderzoeksbureau

Particulier Onderzoeksbureau

De afdeling Particulier Onderzoeksbureau is een door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkend onderzoeksbureau voor particulieren en het bedrijfsleven. Ook bezit dit bureau sinds 2009, als één van de weinige bureaus in Nederland, het Keurmerk Particuliere Onderzoeksbureaus. Onze naar waarheid opgemaakte rapportages worden door het Openbaar Ministerie als wettelijk bewijs behandeld bij eventuele bewijslast.


CD met handschoen

 

Pre-employment screening

Integriteit is meer dan een mooi woord. Goed personeel is de kracht van iedere onderneming. Het liefst goed opgeleid, breed inzetbaar, betrouwbaar en met hart voor de zaak.

Regelmatig komen uw (nieuwe) medewerkers op strategisch posities in uw bedrijf. Het is daarom voor de continuïteit van uw bedrijf van essentieel belang dat u met de juiste kandidaat in zee gaat. Het komt helaas regelmatig voor dat de feitelijke situatie rond de kandidaat anders is dan de papieren situatie zoals die blijkt uit CV en sollicitatiebrief. Een pre-employment screening helpt u bij het kiezen van de juiste kandidaat voor uw bedrijf.

RJ Safety & Security wil u graag adviseren bij het maken van dergelijke belangrijke keuzes door middel van ons Particulier Onderzoeksbureau.

Ongeoorloofd ziekteverzuim

De afgelopen jaren is de rol van de werkgevers bij ziekteverzuim en re-integratie steeds groter geworden. De financiële gevolgen van dergelijke zaken zijn de eerste 2 jaar voor rekening van de werkgever. U als werkgever moet met uw re-integratiebegeleider actief aan de slag om de medewerker terug te laten keren in het arbeidsproces. In de loop van dit traject kunnen er diverse situaties en/of signalen zijn die u doen twijfelen aan de reden van het verzuim. Is hier (nog wel) sprake van ziekte? Wat belemmert de re-integratie van mijn medewerker? Ons Particulier Onderzoeksbureau zoekt het voor u uit.

GSM Onderzoek

Is uw harddisk met vertrouwelijke informatie of zakelijke gegevens gecrasht? Is sprake van verwijderde sms van uw mobiele telefoon en wilt u de sms terughalen? Wilt u de gsm van uw medewerkers checken, RJ Safety & Security kan aan de hand van nieuwe technologieën van vrijwel alle modellen alle verwijderde sms terughalen. Men is in staat om vanaf de aanschaf van uw gsm vrijwel alle data terug te halen.

Observaties

U heeft vermoedens dat uw buitendienstmedewerker niet presteert zoals u dat mag verwachten. Concrete aanwijzingen ontbreken echter. Wij stellen middels een recherche onderzoek de bewegingen van de wederpartij vast. De uitkomsten van ons recherche onderzoek is veelal onaangenaam verrassend en valt te typeren als bedrijfsfraude. Een buitendienst-medewerker runt tijdens werktijden een eigen café, slaapt op parkeerplaatsen of blijft uren thuis in plaats van klanten te bezoeken. Het Particulier Onderzoeksbureau van RJ Safety & Security haalt de onderste steen boven.

 

Observatie

Concurrentie- relatiebeding

Voor veel functies wordt in de arbeidsovereenkomst een concurrentie en/of relatiebeding opgenomen. Ook een bepaling omtrent nevenwerkzaamheden tijdens het dienstverband is niet ongebruikelijk. Maar hoe weet u of de ex-medewerker zich hier wel aan houdt? Als u een indicatie heeft dat de (ex-) medewerker uw klanten benadert, een eigen bedrijf is gestart of nevenwerkzaamheden verricht in strijd met het opgenomen beding kan RJ Safety & Security u adviseren. Wij onderzoeken het professioneel en discreet, en stemmen met u af wat u met de uitkomst van dit onderzoek wilt doen.

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief