U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Winkel surveillant

Een veilige omgeving voor medewerkers en klanten

Een Retail surveillant is vaak het eerste gezicht van uw winkel(centrum) voor uw klanten en zijn altijd zichtbaar aanwezig. Een Retail surveillant borgt een veilig verloop van zaken voor zowel uw medewerkers als klanten. De Retail surveillant brengt daarnaast gastheerschap met zich mee en heeft een vriendelijke en behulpzame houding. De Retail surveillant is proactief en zeer alert op het herkennen van ongewone situaties en zo nodig (vroegtijdig) actie te ondernemen. De Retail surveillant is getraind op allerlei scenario’s en heeft de expertise die nodig is om adequaat te handelen. Het veiligheidsgevoel voor zowel uw medewerkers als uw klanten wordt aanzienlijk verhoogd door aanwezigheid van onze winkelsurveillant.

Samenwerking met wijkagent

De Retail surveillant werkt nauw samen en onderhoudt contact met de wijkagent. Zo wordt de veiligheid niet alleen binnen uw pand maar ook rondom het terrein in de gaten gehouden. De Retail surveillant neemt samen met een projectleider van RJ Safety & Security actief deel aan verschillende (plenaire) overleggen van winkelcentra waarin het vraagstuk veiligheid naar voren komt. Door onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij in staat om advies te verschaffen.

Retail security is meer dan alleen winkelsurveillance

RJ Safety & Security beschikt over zeer getalenteerde en professionele consultants die middels hun jarenlange ervaringen bij zowel de politie als bij beveiligingsbedrijven een security scan voor u kunnen uitvoeren. Voor informatie over dit zogenoemde veiligheidsconcept verwijzen wij u naar ons Integrale Securityconcept.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze retail surveillanten? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact op met Tom Konter. Wij helpen u graag verder!

    Copyright RJ Safety & Security

    Blijf op de hoogte

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief