U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

HR Stagiair(e)

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende HR stage bij een organisatie die volop in ontwikkeling is? Wil jij onderdeel worden van ons team en meebouwen aan het nóg sterker maken van ons HR beleid en processen? Dan maken wij graag kennis met jou!   

JOUW STAGE

Je loopt mee in het HR team van RJ Safety & Security, waarbij je op diverse terreinen meewerkt. Hierbij maak je kennis met de vele aspecten die het HR vak zo leuk en divers maakt. Dit zijn werkzaamheden in de operationele uitvoering, maar je draagt ook zeker je steentje bij in verschillende projecten.

Je werkt actief mee op het gebied van werving en selectie, van het schrijven van de vacature tot het voeren van de gesprekken en het in orde maken van de arbeidsovereenkomsten. Maar ook denk je mee over de wervingsstrategie voor de komende jaren, wat zijn je adviezen en waar moeten we rekening mee houden?

Dagelijks komen er diverse operationele werkzaamheden voorbij. Het opstellen van arbeidsovereenkomsten, addenda en overige correspondentie, die vervolgens ook verwerkt en gecommuniceerd moeten worden met onze collega’s. Op het gebied van ziekteverzuimbegeleiding is er veelvuldig contact met de arbodienst en onze collega’s, tijdens je stage word je actief betrokken bij het gehele proces en de toepassing van de Wet Verbetering Poortwachter.

Ook projectmatig is er genoeg wat aandacht behoeft. Denk hierbij aan duurzame inzetbaarheid, aantrekkelijk werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie, ontwikkeling van medewerkers en het opzetten van een RJ Acedemy. Samen met jou kijken we graag waar je interesse ligt!WAT BRENG JE MEE?

Je volgt een hbo-opleiding richting HRM en loopt stage in het eerste deel van 2022. We zoeken een collega die:

 • Enthousiast en gedreven is;
 • Een aanpakker is die zich breed wil ontwikkelen binnen het HR vak;
 • Zelfstandig met een opdracht aan de slag kan, maar het ook prettig vindt samen te werken aan diverse onderwerpen;
 • Zowel communicatief als administratief sterk is.

WIL JIJ DIT OOK?

De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen. We geven je de ruimte om actief mee te denken en te werken op onze afdeling en zelf met initiatieven te komen. Zo bieden we je volop kansen en helpen we je te groeien als professional. Daarbovenop kan je bij ons (o.b.v. een 36/40-urige werkweek) ook rekenen op:

 • Een leuke, leerzame en veelzijdige stage;
 • Een stagevergoeding van 275 euro per maand;
 • Een team waarin een plezierige werksfeer en collegialiteit hoog in het vaandel staan!

WAAR KOM JE TE WERKEN?

RJ Safety & Security is al ruim 20 jaar dé totaalaanbieder op het gebied van veiligheid in Oost Nederland. RJ Safety & Security levert een totaalconcept aan Monitoring, beveiligings- en veiligheidsdiensten en Opleidingen. Zij kan door-to-door oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk, voor zowel organisaties als particulieren. De kennis en jarenlange ervaring op alle facetten van monitoring, beveiliging –en opleidingen, samen met de benodigde certificeringen, maakt RJ Safety & Security tot een vaste, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid.

Met bijna 250 medewerkers biedt RJ Safety & Security vanuit 4 vestigingen (Enschede (2), Hengelo en Almelo) landelijke dienstverlening aan haar klanten.

HOE KUN JE SOLLICITEREN?
Enthousiast geworden over de vacature van HR Stagiair(e) en klaar voor een nieuwe uitdaging?
Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Vul onderstaand contactformulier in of neem contact op met ons via de e-mail.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Saskia van der Molen, HR Business Partner, bereikbaar op telefoonnummer 088-4349904.

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief