Internet Rechercheren +

Live View

Unieke samenwerking door Live View

Live View is een samenwerkingsverband tussen particuliere alarmcentrales, gecertificeerde toezichtcentrales en de politie.

Live View is een concept welke het mogelijk maakt dat de meldkamer van de politie, via een particuliere alarmcentrale of toezichtcentrale, de gelegenheid krijgt tijdens een incident rechtstreeks mee te kijken met uw camerabeelden. Toepassingsvoorbeelden zijn o.a. winkelcentra, een bedrijventerrein of individuele ondernemers.

In geval van een alarm bekijkt de centralist de beelden om de situatie ter plaatse te beoordelen. Wanneer de centralist daadwerkelijke calamiteiten constateert, zet hij de beelden rechtstreeks door naar de politiemeldkamer. Hierdoor kijkt de politie real time mee met de beelden en kan snel anticiperen op bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld het signalement van de daders, vluchtroutes en eventueel wapengebruik.

Daarnaast neemt het aantal keren dat de politie uitrukt voor een nodeloos alarm verder af, doordat de melding eerst is geverifieerd door onze toezichtcentrale. Winkeliers en bedrijven zijn zeer te spreken over Live View. Het geeft hen een geruststellend gevoel dat bij onraad de politie direct zicht krijgt op wat er zich afspeelt en hier gericht actie op kan ondernemen en geen onnodige uitruk meer hoeft te doen.

De privacy van de gebruiker  wordt gewaarborgd doordat Live View alleen wordt gebruikt wanneer er een incident plaats vindt. Pas dan worden de camerabeelden door de centralist doorgezet naar de politiemeldkamer en kan de politie meekijken.

Live-view

Wilt u….

– Weten of uw systeem geschikt is voor aansluiting op Live View?

– Weten wat de voorwaarden zijn voor aansluiting?

– Antwoord op eventuele andere vragen?

– Weten wat de eventuele kosten voor u zullen zijn?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, tijdens kantooruren op telefoonnummer 088-4349904 of via onderstaand contactformulier.

Link contactformulier.

Overige links:

Politiebrochure LiveView

Brochure “Slim Bekeken” camerabewaking op maat

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief