Vacature medewerker servicecentrale (M/V)

(24-32 uur p.w.) èn weekendfunctie (o.b.v. 16 uur p.w.)

RJ Safety & Security is al sinds 1997 dé totaalaanbieder op het gebied van veiligheid in Oost Nederland. RJ Safety & Security levert een compleet concept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten en kan oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk, voor zowel organisaties als particulieren. Daarnaast hebben we een eigen Video Service Centrale van waaruit we onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaken. Onze service centrale biedt een helpdesk met een scala aan ongekende mogelijkheden; telefoonservice, alarmbeheer, storings- en bereikbaarheidsdienst, digitale parkeerdiensten, en informatie- en calamiteitenvoorzieningen. Met circa 230 medewerkers bieden wij vanuit onze 2 vestigingen (Enschede en Almelo) landelijke dienstverlening aan onze klanten.

Ter versterking van ons team binnen onze Service Centrale te Enschede, zijn wij op zoek naar een gedreven en ambitieuze medewerker servicecentrale (m/v) (24-32 uur p.w.) èn weekendfunctie (o.b.v. 16 uur p.w.)

Wat ga je doen?

Binnen deze functie ben jij het eerste telefonische aanspreekpunt en staat op vriendelijke wijze de klant te woord. De werkzaamheden bestaan uit het verwerken van intercomcontacten vanaf parkeerlocaties, meldingen van storingen bij o.a. zorginstellingen, vastgoedbeheerders, woningcorporaties en installateurs. Dit doe je zowel telefonisch als per e-mail. Je draagt zorg voor de aansturing van monteurs conform protocol, en je zet hulpvragen uit naar derden.

Wie zoeken wij?

Jij bent een communicatief talent! je staat met veel plezier en professionaliteit onze klanten te woord. We vinden het van belang dat je beschikt over een basiskennis Duits en Engels, en daarnaast een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (zowel in woord als geschrift). We bieden je een variabel parttime dienstverband aan van 24-32 uur per week. Echter, ben je nog student en/of op zoek naar de ideale bijbaan? dan rest ook de mogelijkheid om slechts enkele avonden en de zaterdag en zondag te werken (o.b.v. 16 uur per week). Wij zijn een 24/7 bedrijf, waardoor de diensten wisselend zijn. Onze ideale kandidaat is daarom flexibel inzetbaar, en maakt geen onderscheid tussen dag-, avond-, en nachtdiensten. Tot slot beschik je over mbo werk- en denkniveau en ben je:

· klantvriendelijk;
· servicegericht;
· oplossingsgericht;
· en stressbestendig

Wat hebben wij jou te bieden?

We starten met een gestructureerd inwerktraject, en bieden jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Afhankelijk van je ervaring stroom je in als Medewerker servicecentrale 1 of 2, en heb je de mogelijkheid om door te groeien naar medior en senior posities. Daarnaast biedt de organisatie jou de mogelijkheid om middels een opleiding binnen onze organisatie door te groeien naar interessante functies in de beveiliging! Hierbij kun je denken aan Operator 1 of 2 en uiteindelijk Hoofdoperator.

Uiteraard staat daar een marktconform salaris tegenover met interessante toeslagen conform de cao Facilitaire contactcenters, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en daarnaast vieren we elk jaar een gaaf personeelsfeest!

Wil jij werken in een professionele en innovatieve omgeving en kun jij snel schakelen? Solliciteer dan direct naar de functie van Medewerker service centrale! Dit kun je doen door jouw CV en motivatiebrief te e-mailen naar sollicitatie@rjsafety-security.nl, t.a.v. de afdeling HR.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief