U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04
RJ Safety & Security

6 redenen waarom jij bij ons moet komen werken als Mobiele Surveillant

ms-website-2

1. Afwisseling, actie en zelfstandigheid.
Zodra een alarmmelding binnenkomt, kom jij in actie. Hierbij weet je nooit wat je te wachten staat, maar jij bent verantwoordelijk voor de veiligheid. Daarbij worden we niet op de vingers gekeken. We werken zelfstandig.

2. Alles is strak geregeld
Wanneer je start is alles al voor je geregeld. Maak maar vast ruimte in je kast. Alle kleding hangt voor je klaar, je hoeft alleen je schoen en kledingmaat door te geven en alle zomer- en winter kleding komt jouw kant op. Ook krijg je een interne BHV cursus aangeboden. Kun je straks ook levens redden!

3. Het team
In de regio Twente rijden we rond met 12 auto’s. Dit maakt ons de grootste in de regio. We hebben een hecht team. Wij staan tijdens ons werk altijd in contact met elkaar en kunnen dus snel schakelen.

4. We hebben werk
Simpel. We hebben werk en zitten met smart op je te wachten!

5. We helpen elkaar
Tijdens de diensten hebben we veel contact met elkaar. Loopt een alarmopvolging uit, dan neemt een collega je route over. We lossen het samen op.

6. Volkswagen Caddy
Wij rijden al jaren in de nieuwste VW Caddy’s, je hebt ons vast wel eens zien rijden. Ze zitten lekker, rijden heerlijk en er zit een goede motor in. Dankzij de DAB+ radio hebben we overal een haarscherpe ontvangst. De lichtbak op het dak is trouwens geen zwaailicht maar een spotlight waarmee we naar voren en opzij gebouwen en straten kunnen oplichten.

Lijkt het jou wat? Bekijk hier de vacature of stuur direct je cv en motivatie naar personeelszaken@rjsafety-security.nl

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief