U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

AANDACHT VOOR INSLUIPERS B&S PARK

Wij willen u er op attenderen dat in afgelopen dagen meerdere bedrijven op het B&S park zijn geconfronteerd met insluipers waarbij met name laptops, contanten en andere waardepapieren zijn weggenomen. Gezien de werkwijze en de ons bekende informatie lijkt het er op dat het dievengilde goed op de hoogte is van het object en de gang van zaken er om heen. De gepleegde insluipingen vinden plaats in de avonduren tussen 18.00 en 22.00 uur waarbij de maatregelen van afsluiting van de panden vaak nog niet is gerealiseerd door bijvoorbeeld het nog aanwezig zijn van over-werkers en/of facilitaire dienstverleners.

Helaas zijn er op dit moment geen duidelijke signalementen of gegevens van gebruikte voertuigen bekend. Uiteraard is de aandacht vestiging ook gedeeld met de politie en hebben de gedupeerde ondernemingen aangifte gedaan.

Ons advies is om extra alert te zijn op afwijkende situaties, personen en/of voertuigen. Noteer indien mogelijk gegevens en deel indien het spoed betreft deze direct met de politie. (bereikbaar op de landelijke bekende nummers). Mocht u een niet spoedeisende situatie willen delen met RJ Safety & Security dan kan dit op het emailadres: msenschede@rjsafety-security.nl en/of op het telefoonnummer 088 434 99 04.

Mocht er in de komende periode meer relevante informatie bekend  worden dan zal deze met u worden gedeeld.

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief