U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Beveiligers in winkels en supermarkten voor coronamaatregelen? RJ Safety & Security biedt professionele beveiliging.

We horen het overal om ons heen: “Het coronavirus is nog niet klaar met ons”. Helaas merken we dat het naleven van de coronaregels wederom lastiger wordt. Zo wil de Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV) dat winkeliers beveiligers gaan inzetten voor handhaving van de 1,5 meterregel en pleiten Ieder(in) en ANBO voor een gastheer of -vrouw bij de ingang van supermarkten. RJ Safety & Security biedt hier graag professionele ondersteuning in.

Beveiligers bij winkels

Een veilige werkplek is ontzettend belangrijk. Daarom geldt nog steeds het advies om zoveel mogelijk thuis te werken, zodat we verspreiding van het coronavirus tegengaan. Echter is dit geen mogelijkheid voor medewerkers van winkels en distributiecentra. Zij moeten fysiek aanwezig zijn op de werkvloer en merken hierbij dat klanten zich weinig aantrekken van de richtlijnen. De FNV wil daarom dat winkeliers beveiligers gaan inzetten bij de ingang, die het winkelend publiek expliciet op de 1,5 meterregel kunnen wijzen.

Gastheer of -vrouw bij supermarkten

Daarnaast zien we hetzelfde probleem bij supermarkten. Waar in het begin van de coronacrisis één persoon boodschappen deed en we hierbij netjes afstand hielden, zien supermarkten dat dit steeds vaker in groepen wordt gedaan. Hierdoor wordt het lastiger voor onder andere ouderen en chronisch zieken om boodschappen te doen. Mensen met bijvoorbeeld een longziekte durven niet meer naar de supermarkt en online bestellen is niet voor iedereen een oplossing, vanwege hoge kosten of een te kleine bestelling. Ieder(in) en ANBO pleiten daarom voor een gastheer of -vrouw bij de ingang van de supermarkten, zoals we dit in maart en april ook vaak zagen.

Professionele beveiliging van RJ Safety & Security

RJ Safety & Security helpt ondernemers graag bij het naleven van de coronaregels. Door onze jarenlange ervaring in professionele beveiliging hebben wij alle kennis in huis om voor ondernemers en hun werknemers een veilige werkomgeving te creëren. Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat iedereen die naar de winkel of supermarkt moet, zich veilig en prettig voelt.

Bent of kent u een ondernemer die behoefte heeft aan professionele beveiliging of beveiligingsadvies? Dan helpen we u graag! Neem contact op met Tom Konter via 088 – 434 99 04 en we kijken samen met u naar een passende oplossing.

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief