U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Beveiligingskeurmerken tonen de professionaliteit van RJ Safety & Security aan

De Nederlandse veiligheidsbranche heeft diverse keurmerken ontwikkeld, waarmee een beveiligingsbedrijf aantoont dat hij een professionele partner is, die opdrachtgevers een stap verder brengt bij het oplossen van veiligheidsvraagstukken. Bij RJ Safety & Security hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening en producten. Om deze kwaliteit te waarborgen beschikken wij over beveiligingskeurmerken.

RJ Safety & Security biedt een totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten aan. Op deze manier bieden wij de oplossing voor ieder beveiligingsvraagstuk, voor zowel organisaties als particulieren. Onze jarenlange kennis en ervaring wordt hierbij ondersteund door de keurmerken beveiliging en evenementenbeveiliging, die wij verkregen hebben door middel van het succesvol behalen van diverse audits. Dit maakt ons tot een vaste, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid.

Keurmerk beveiliging

Het keurmerk beveiliging is bedoeld voor de reguliere en meeste voorkomende vormen van manbewaking. RJ Safety & Security biedt diverse diensten aan die onder dit keurmerk vallen, zoals mobiele surveillance, objectbeveiliging, openings- en sluitrondes en alarmopvolging.


Keurmerk Evenementenbeveiliging
Keurmerk evenementenbeveiliging

Het keurmerk evenementenbeveiliging is bedoeld voor alle beveiligingsorganisaties die als hoofdaannemer evenementen beveiligen. RJ Safety & Security voert voor diverse evenementen het beveiligingsbeleid uit door het inzetten van onze eigen beveiligers.

 

Meer informatie
Wilt u meer weten over onze keurmerken of beveiligings- en veiligheidsdiensten? Neem dan contact op met Tom Konter!

Dienstenpakket

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief