U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Dit simpele trucje kan je leven redden

Bent u in het bezit van een iPhone 4 of nieuwer? Dan weet u vast dat er functies op uw telefoon zitten die u nog nooit hebt gebruikt. De app “Gezondheid” bestaat al een tijdje, maar is echter bij veel gebruikers nog onbekend. In de app zit een Medisch ID die bekeken kan worden zonder dat het toestel ontgrendeld hoeft te worden. Hulpverleners hebben op deze manier snel toegang tot belangrijke gegevens als bloedgroep en eventueel medicijngebruik. Je kunt zelfs contactpersonen toevoegen die in geval van nood gebeld moeten worden.

Dit simpele trucje kan je leven redden    >   Dit simpele trucje kan je leven redden    >  Dit simpele trucje kan je leven redden

Het is heel gemakkelijk, zoek in je home screen naar de “Gezondheid” app. Kies vervolgens voor het tabblad Medische ID rechtsonder in beeld en voer uw gegevens in. Belangrijk is dat u de optie “Toon bij vergrendeling” op groen laat staan.

13411iE85003D4D73CBAC7

Een hulpverlener heeft geen ontgrendelingscode nodig en kan in het ontgrendelingsscherm je medische gegevens inzien.

Bent u niet in het bezit van Apple? Geen man over boord! Er is een ander internationaal alternatief om hulpverleners snel in contact te brengen met een dierbare. ICE (In Case of Emergency). Wanneer je een contactpersoon (bijvoorbeeld je partner) deze naam geeft zal deze als eerste gebeld worden in geval van nood.

 

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief