U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Een open boek

Het boek met als titel RJ Safety & Security telt al vele hoofdstukken, vele pagina’s met een boeiende verhaallijn. Alle mensen die werkzaam zijn of zijn geweest schrijven er aan mee. Nu is het tijd om dit met de buitenwereld te gaan delen.

“Een blog?” denkt u. “Weer iemand die mij gaat lastig vallen met subjectief vakjargon.” Ja en nee. Want wat wij willen bereiken heeft in de basis niets met lastig vallen of  vakjargon te maken. Dat het subjectief zal zijn lijkt mij zeer waarschijnlijk.

In de bedrijfstak zien we dat er aan de lopende band innovatie en nieuwe ontwikkelingen plaats vinden. Daarnaast denken wij dat er niets mis is met een zekere mate van transparantie. U leert een andere kant kennen van onze dienstverlening maar vooral de mensen achter de dienstverlening. Met die insteek zijn wij van plan om u als lezer een kijkje te geven in de keuken van RJ Safety & Security. Want wanneer wij de vraag stellen waar mensen ons van kennen, luidt het antwoord steevast: “Van de witte Volkswagen Caddy’s en de beveiliging bij FC Twente.”

De horizon van RJ is vandaag de dag breder dan dat, er is een waslijst aan activiteiten en diensten waar we graag een positief boekje over open doen. En wel vanuit het perspectief van de mensen die hier dagelijks veel zorg en inspanning voor leveren. Zij zijn namelijk experts op hun eigen vakgebied en kunnen hun verhaal het beste zelf vertellen.

Laat u middels onze blogs positief verrassen over de wereld waarin wij leuke en wetenswaardige dingen mee maken. Dan gaan wij door met schrijven in het boek van RJ.

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief