evenementenbeveiliger

Evenementenbeveiliger worden? RJ Safety & Security zoekt parttime evenementenbeveiligers

Ze zijn aanwezig bij de voetbalwedstrijden van FC Twente en Heracles Almelo, FBK-Games, Kermis van Almelo, Military Boekelo, Zwarte Cross en staan vooraan bij grote concerten, (zomer)feesten en festivals: De evenementenbeveiligers van RJ Safety & Security.

Het bedrijf groeit en groeit en is daarom op zoek naar zowel mannelijke als vrouwelijke evenementenbeveiligers. RJ Safety & Security uit Enschede is in Noordoost-Nederland dé beveiligingsorganisatie op het gebied van beveiliging en veiligheid.

Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een grote vlucht gemaakt in de evenementenbeveiliging en zoekt daarom naast de huidige groep van 175 collega´s naar nieuwe evenementenbeveiligers. Mannen en vrouwen met een beveiligingsdiploma zijn welkom.

Bezit u geen diploma, dan is het mogelijk deze korte interne opleiding bij ons te volgen. Gratis en onder minimale voorwaarden. De lessen worden gegeven in ons trainingscentrum aan de Twekkeler-es 7 te Enschede.

Waar RJ Safety & Security voorheen vooral evenementen in de regio beveiligde, worden ze tegenwoordig ook landelijk ingezet. De evenementen zijn echter niet dagelijks en daarom is een baan als evenementenbeveiliger parttime.

Er zijn veel collega´s die naast hun reguliere baan, in hun vrije uren, ook een bijverdienste als evenementenbeveiliger hebben.

De opleiding Event Security Officer (ESO) neemt slechts 1,5 dag per week in beslag, gedurende 5 weken. De lesdagen zijn op woensdag van 18.30 uur tot 21.30 uur en zaterdag van 9.30 uur tot 16.00 uur. Er is geen specifieke vooropleiding nodig. De eerstvolgende klas start op woensdag 6 januari 2015.

Is jou interesse gewekt? Stuur dan een CV en motivatiebrief naar evenementen@rjsafety-security.nl en wij nemen contact met u op.

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief