U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04
Geld en waardetransport met het RJ Geld en Waarde Vervoer

Geld en Waardetransport van RJ Safety & Security

U zult wel denken: ’Geld- en Waardetransport? Alles gaat toch digitaal?’ Ook al betalen we zelfs onze parkeerbonnetjes tegenwoordig digitaal, of rekenen we ons brood af door simpelweg ons pinpasje voor een scanner te houden, toch gaan heel veel transacties nog op de ‘ouderwetse’ manier: met brief- en muntgeld.

En dat geld moet van A naar B. Dit regelt RJ Geld- en Waardetransport in heel Twente. Voor veel kleine en grote klanten halen onze gekwalificeerde beveiligers de sealbags met bankbiljetten en/of muntgeld op, tellen de inhoud en zorgen dat de waarde zo snel mogelijk op uw bankrekening bijgeschreven is. Daarnaast levert RJ Safety & Security ook wisselgeld. Denk bijvoorbeeld aan grote evenementen waar organisaties muntgeld voorradig dienen te hebben.

Ruud Kleis, Coördinator Geld & Waarde, geeft aan dat de geldtelling en verwerking als een veilige, geoliede machine moet lopen: “Het gaat om het geld van de klant. Veiligheid, en de snelheid van het verwerken, staat voorop. We zorgen er altijd voor dat iedere cent zo snel mogelijk bij de klant op de rekening staat. Wij regelen dat alles soepel en veilig verloopt. Vroeger hoorde je nog wel eens verhalen dat medewerkers met een flinke som geld in de (fiets)tas naar de bank gingen. Dat is tegenwoordig niet meer veilig! Wij verzorgen daarom het geld- en/of waardevervoer voor verschillende soorten bedrijven in Twente veilig in onze gepantserde, rode bus.”

U heeft onze rode Geld & Waardetransport bus vast al eens rond zien rijden in Enschede en omstreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden, of wat RJ Geld en Waardetransport voor uw specifieke situatie zou kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op via (0)88 434 99 04 of info@rjsafety-security.nl.

Week van het Geld - social media banner

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief