U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Het belang van een goed camerasysteem

Iedereen kent de gouden tips voor anti-inbraak inmiddels wel:

  1. Goede afsluiting pand en terrein
  2. (buiten) Verlichting
  3. Geen losstaande objecten op het terrein
  4. Camerabeveiliging

Er zijn tal van goede anti-inbraak sloten te koop, binnen- en buitenlampen en er zijn diverse camerasystemen op de markt. Maar welk camerasysteem en welke dienstverlening is nu geschikt voor de beveiliging van panden, objecten en bedrijventerreinen?

Het belang van een goed camerasysteem
Met een beveiligingscamera worden uw eigen- en andermans eigendommen beschermd. Een beveiligingscamera houdt toezicht op woningen, terreinen, bedrijfspanden of waardevolle voorraad/materialen/voertuigen. Het is de perfecte manier om indringers goed op beeld te krijgen én vandalen preventief af te schrikken. Een kwalitatief goed camerasysteem levert scherpe en bruikbare beelden op.

Wat is nou het geschikte camerasysteem en de juiste dienstverlening?
Een camerasysteem aanschaffen is niet zo gemakkelijk. Het vergt namelijk de nodige kennis en voorbereiding. En een goede voorbereiding is het halve werk.

Wij geven hierbij graag een aantal handige tips:

  1. Kies altijd voor kwaliteit en zekerheid
  2. Bepaal de doelstelling van het cameraplan (preventief, bewijsmateriaal of informatieverschaffing)
  3. Kies een geschikt type: bepaal of de beveiligingscamera voor buiten wordt gebruikt of moet het een verborgen camera zijn?
  4. Bepaal de ophang locatie van de beveiligingscamera, is een vaste opnamerichting gewenst of past een flexibele of op afstand bestuurbare camera beter bij uw doeleinde?
  5. Voor heldere beelden: let op extra functies als bijvoorbeeld nachtzicht, beeldhoek, nachtvisie.

Wat kan RJ Safety & Security voor u betekenen?

Heeft u al een camerasysteem geïnstalleerd? Dan kunt u uw camerabeelden door ons Monitoring Operations Center laten monitoren. RJ Safety & Security kan tevens de methodiek van geofencing, intelligente detectie en Video Content Analyses (VCA) toepassen wanneer uw installatie hiervoor geschikt is. RJ Safety & Security werkt nauw samen met diverse installateurs op het gebied van camerabeveiliging.

Heeft u (nog) geen camerasysteem maar twijfelt u over de beveiliging van uw pand, woonhuis of bedrijventerrein? Neem dan contact op met onze Senior Consultant, Patrick Keizers. Hij is expert op het gebied van de beveiliging van objecten en bedrijven terreinen. U kunt telefonisch contact opnemen met Patrick via ons algemene nummer 088 434 99 04.

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief