U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Leerzame ochtend voor studenten Landstede

RJ Safety & Security werkt samen met Het Landstede bij het aanbod van stageplekken. Net als voorgaande jaren was Operationeel Manager Harald Gejas van RJ Safety & Security aanwezig bij het introductiekamp van de opleiding Beveiliger van het Landstede. Hier gaf hij een introductie van de beveiligingswereld en wat de beveiligers in spé kunnen verwachten.

‘’Er is al jaren goed contact tussen ons en RJ,” aldus Dick Hoorn, docent van de opleiding Beveiliger aan het Landstede.
“Beveiligers van RJ hebben de juiste werkmentaliteit en dat zien wij graag terug in onze studenten. RJ ziet de kwaliteit en wij willen deze kwaliteit leveren,’’

‘’Studenten zijn de toekomst als het gaat om de kwaliteit in ons vakgebied. Waar er boven mensen wegvallen, moeten wij het onderaan weer aanvullen. We hebben altijd nieuwe beveiligers nodig die een uithangbord kunnen zijn voor zowel onze opdrachtgever als ons bedrijf. Ze zijn onze gastheren en gastvrouwen. Het Landstede levert voor ons altijd kwalitatief goede studenten,’’ aldus een tevreden Harald Gejas.

Kortom, een leuke en leerzame ochtend voor iedereen!

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief