U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Lianne Reimink in combinatiefunctie RTG – RJ

Lianne Reimink is in 2010 in dienst getreden bij RTG als stagiaire. Binnen twee jaar heeft ze verschillende stages doorlopen, onder andere als stadstoezichthouder in Enschede. In deze periode heeft ze de opleiding tot beveilger 2 gevolgd en behaald.

“We leerden preventief toezicht te houden op de veiligheid en, indien noodzakelijk, daartegen op te treden”, aldus Lianne. “De combinatie van theorie en praktijk was erg leerzaam”.

Lianne NieuwsbriefDeze zomer hoopt Lianne tevens de opleiding beveiliger 3 af te ronden. Dit stelt haar in staat om ook een coördinerende rol te vervullen. Ze is met Harald Gejas overeengekomen om naast haar werkzaamheden voor RTG, ook bij RJ als evenementenbeveiliger ingezet te worden. “De afwisseling van evenementen en objecten vind ik prettig, ze vragen allebei om een andere aanpak en beleving van veiligheid.”

Zondag 26 april werd Lianne voor het eerst ingezet tijdens FC Twente – AZ in de Grolsch Veste. Een spannende vuurdoop, “Na de wedstrijd bestormden zo’n 20 personen de hoofdingang. We hebben de toegangsdeuren afgesloten en de ME heeft daarna gezorgd dat de rust wederkeerde in en om het stadion.”

Lianne gaat een drukke zomer tegemoet met verschillende festivals waar ze ingezet gaat worden. “Leuk en spannend!”, reageert ze op de vraag wat ze ervan verwacht.

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief