U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Meer veiligheid in donkere dagen

De donkere dagen naderen, dit weet ook het dievengilde, tussen oktober en april is er sprake van een factor 1,5 als gekeken wordt naar het aantal overvallen en woninginbraken. Een uitstekend initiatief van de politie hierop inhakend is het uitbreiden van surveillancerondes in buurten en woonwijken. Hierbij wordt ook de hulp van burgers gevraagd, zij kunnen een belangrijke rol spelen op het gebied van oplettendheid.

RJ Safety & Security heeft met de surveillancerondes in de wijken tevens deze dienst in het aanbod. Hoewel politie en burgers gezamenlijk uitstekend werk kunnen leveren, kan RJ Safety & Security een oplossing op maat bieden om voor iedereen een zo veilig mogelijk gevoel te creëren. Zoals de politie ook zelf zegt: ‘wij kunnen het niet alleen, daarom werken wij steeds actiever samen met onder meer burgers en bedrijfsleven en stimuleren wij initiatieven zoals Burgernet.’

Wijkbeveiliging is daarom de ideale oplossing, zo u kunt uw huis met een gerust hart achter laten. Lees hier meer over wijksurveillance in uw wijk!

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief