U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

RJ beveiligt en viert op de Military 2017

 “Voor de 14e keer de beveiliging verzorgen voor zo’n topevenement in Twente, daar zijn we ontzettend trots op!” (Marcel Noordman, projectleider evenementen RJ)

Voor de 14e keer beveiligde RJ Safety & Security de afgelopen 2 weken één van de grootste paarden topsportevenementen van Nederland, de Military Boekelo – Enschede. Meer dan 60.000 bezoekers genoten drie dagen lang, ondanks de vele regen, van Topsport, maar ook van Business en Pleasure. RJ verzorgde ook dit jaar de algehele beveiliging, niet alleen voor de organisatie, maar ook voor een groot aantal ondernemers die extra beveiliging behoeven voor hun Hospitality Unit in de crosscountry. “Een waanzinnig gaaf evenement om de Safety & Security voor te mogen verzorgen, maar ook een heel karwei en zonder al onze enthousiaste en gedreven medewerkers een onmogelijke opgave!’’ zo vertelt Marcel Noordman, projectleider evenementen bij RJ Safety  & Security.

22331001_1569570526439727_448542498_n

RJ beveiliging voor een van de hospitality units – foto gemaakt door Abbink fotografie

RJ is verantwoordelijk voor de algehele beveiliging van de Military, denk aan 60.000 bezoekers, het buiten- en binnenterrein, de crosscountry en bijna alle hospitality units. “Wij zijn trots op het feit dat we zo’n grote bijdrage mogen leveren aan dit fantastische evenement in Twente”, aldus een verheugde Marcel. “De voorbereidingen voor de Military starten al een geruime tijd voor het event. Vanwege onze ervaring met grote events, maar ook met het Military terrein, weten we goed waar (extra) beveiliging nodig is en wat de aandachtspunten zijn. In het voortraject zijn we dan ook nauw betrokken en zitten we met verschillende partijen om tafel in een adviserende rol, zodat we bij de Military kunnen zorgen voor een veilig gevoel’’.

22255105_1653032441375535_1850594913726811375_o

Foto gemaakt door Abbink Fotografie

“Als, na de vele voorbereidingen, het evenement zonder problemen verloopt, dan kunnen wij alleen maar heel trots terugkijken. En dat doen we dan ook! Dat gevoel wordt nog extra versterkt wanneer we twee dagen na afloop van het evenement de eerste aanvragen voor de volgende editie alweer binnenkrijgen. Dan kun je als organisatie alleen maar heel dankbaar en uiterst tevreden zijn. Toch kijken we ook naar punten voor verbetering. Tijdens de evaluatie zijn we dan ook kritisch, want alleen op deze manier kunnen we onze dienstverlening optimaliseren. RJ staat voor kwaliteit en we proberen op deze manier de kwaliteit van onze dienstverlening steeds te blijven verbeteren””, aldus Marcel.

marcelbewerktiphonefb

Marcel Noordman, projectleider evenementen bij RJ Safety & Security

Naast dat er hard gewerkt werd door de beveiligers van RJ werd er ook gevierd met klanten in de hospitality unit van RJ. RJ Safety & Security bestaat 20 jaar en de Military is dan ook weer een mooie gelegenheid om samen met een aantal klanten te proosten op onze verjaardag! En dat hebben we gedaan. Allen bedankt!

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief