U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Military 2018, wij zijn er klaar voor!

Al 15 jaar is RJ Safety & Security de trotse beveiligingspartner van de Military. Met ieder jaar meer dan 60.000 bezoekers is dit topsportevenement weer eentje om naar uit te kijken. Niet alleen voor de bezoekers, maar zeker ook voor onze beveiligers!

De samenwerking met de Military betreft niet alleen de beveiliging op het evenement. Ook in de voorbereiding werken we al intensief met de organisatie samen om zorg te dragen voor een veilige editie.  Twee weken voor de start van het event houden we al toezicht op het terrein. Dit jaar worden er in totaal 80 collega’s ingezet om de veiligheid op het terrein, maar ook bij diverse hospitality units te waarborgen.

Naast fysieke beveiliging wordt er gebruikt gemaakt van technologie. Zo hangen er op diverse cruciale plekken camera’s die vanuit een RJ videowagen worden gemonitord.

Kortom, alle voorbereidingen zijn getroffen, onze collega’s zijn er klaar voor. Wij kijken uit naar een mooie en hele warme, Crosscountry zaterdag en spannende dressuur zondag.

We wensen iedereen een TOPevenement en al onze collega’s heel veel succes!

Klik hier voor meer informatie over Military 2018.

FB RJ videowagen tinypng

Foto: HG Fotografie

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief