U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Nationale Conventie georganiseerd door JCI Twente

Op vrijdag 3 oktober, zaterdag 4 oktober en zondag 5 oktober vindt de Nationale Conventie plaats. De Nationale Conventie wordt georganiseerd door JCI Twente, de eerste junior kamer in regio oost. Met Al Gore als keynote speaker is dit een evenement met internationale allure. Tijdens dit CO2 neutrale evenement zullen nog tal van andere (nationale en internationale) gerenommeerde sprekers aan het woord komen.

De beveiliging van dit evenement zal verzorgd worden door RJ Safety & Security.

Tevens zal tijdens de conventie de snelste elektrische productieauto ter wereld getoond worden, de Rimac. De stalling en bewaking van het getoonde exemplaar zal verzorgd worden door RJ Safety & Security.

Het evenement zal plaatsvinden op toplocaties ín en om Enschede waaronder bij de Saxion Hogeschool, Vliegveld Twente, Universiteit Twente en het Wilmink theater.
De locaties zijn bekend terrein voor RJ Safety & Security. Eerder dit jaar werden op het Universiteitsterrein onder andere onze koning en koningin beveiligd. Met de NC 2014 kan RJ Safety & Security wederom een smaakmakend en internationaal evenement toevoegen aan haar beveiligingscv.

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief