U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

RJ Safety & Security trotse partner innovatief drone project “Next Level”

Vrijdag 12 januari was de lancering van het project “Next Level”: de ontwikkeling van een automatische drone als goedkope, stille, snelle en veilige oplossing voor veiligheidsvraagstukken en fysieke veiligheidsrisico’s. RJ Safety & Security is er trots op om als privaat beveiligingsbedrijf onderdeel te zijn van deze  projectgroep. Samen met o.a. Veiligheidsregio Twente, Space53, Politie, Brandweer Twente, Twente Safety Campus, Ambulance Oost en Saxion Hogeschool werkt RJ aan een nieuw safety- en securityconcept waarbij een automatische drone kan worden ingezet als oplossing voor veiligheidsvraagstukken.
“Wij zijn erg trots dat we onderdeel mogen zijn van deze unieke samenwerking. RJ werkt graag mee aan de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor bestaande en nieuwe veiligheidsvraagstukken om zo ook de crimineel van de toekomst voor te kunnen blijven”, aldus Patrick Keizers, consultant bij RJ Safety & Security.

Next Level-website1

Inzet automatische drone
De eerste momenten na dreiging of incident zijn cruciaal; correcte informatie is in de eerste minuten van groot belang voor alle first responders. Een korte aanrijtijd en het borgen van veiligheid is hierbij essentieel. Voor het beantwoorden van dit veiligheidsvraagstuk kiest RJ Safety & Security samen met alle bovengenoemde betrokken partijen voor een innovatieve invalshoek. Techniek en technologie worden samengebracht en maximaal ingezet ten behoeve van de veiligheid. Een drone is snel, stil en kan direct worden ingezet als de situatie erom vraagt. Daarnaast kan het al in een vroeg stadium essentiële informatie verzamelen over de situatie waardoor hulpverleners onmiddellijk in kaart hebben welke risico’s er zijn en welke inzet noodzakelijk is. Kortom een snelle, slimme oplossing voor een verscheidenheid aan veiligheidsvraagstukken. “Een automatische drone is mogelijk in de toekomst een belangrijk hulpmiddel voor toekomstgerichte beveiligingsbedrijven, de oren en ogen van de hulpdiensten die ervoor zorgt dat er veel sneller en efficiënter gehandeld kan worden waardoor schade kan worden beperkt”. (Patrick Keizers)

Next Level-7-patrick website

Bekijk hieronder de videoregistratie van de startbijeenkomst ‘Next Level’, met o.a. de Patrick Keizers aan het woord.

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief