U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Opening nieuwe camerabeveiliging Bedrijvenpark Josink Es Enschede

De ondernemers van bedrijvenpark Josink Es in Enschede hebben gezamenlijk gezorgd voor een veiliger terrein. Zij lieten een glasvezelnetwerk met cameratoezicht en kentekenregistratiesysteem aanleggen, waarbij de beelden live binnen komen op de toezichtcentrale van RJ Safety & Security. Gistermiddag werd in de bedrijfskantine van RJ Safety & Security het systeem met een druk op de knop geactiveerd door wethouder Patrick Welman, waarna de aanwezige ondernemers een rondleiding kregen in de zwaar beveiligde Video & Service Centrale. Deze centrale is één van de drie KIWA gecertificeerde toezichtcentrales die Nederland rijk is. De toezichtcentrale van RJ Safety & Security is tevens 24 uur per dag bemand.

Aanwezig waren ook enkele ondernemers van bedrijvenpark de Marssteden (die inmiddels al geruime tijd gebruik maken van deze techniek) die hun ervaringen deelden.

Het bedrijvenpark Josink Es is het vierde park dat aan RJ Safety & Security op deze manier wordt toevertrouwd.

 

Bent u benieuwd naar mogelijkheden voor cameratoezicht op uw bedrijven terrein, neemt u dan contact op met een van onze specialisten en informeer naar de mogelijkheden.

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief