U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04
RJ Safety & Security

Subsidie proeftuin UIVER

RJ Safety & Security is onderdeel van project UIVER, ofwel Unmanned Intelligent Verification & Effective Response. In deze proeftuin UIVER worden met behulp van drones een drietal experimentele, op specifieke scenario’s gebaseerde veiligheidssystemen ontwikkelt. Deze scenario’s betreffen inbraak bedrijventerreinen, groot verkeersongval en vermissing.

Parallel aan de ontwikkeling van dit drietal prototype veiligheidssystemen, wordt op de Twente Safety Campus een (drone) testfaciliteit uitgebouwd, met aandacht voor technologie, training en opleiding, organisatie en het testen onder realistische omstandigheden. Na afloop kan de proeftuin op commerciële basis worden ingezet voor de verdere ontwikkeling van drones in Oost- Nederland en voor de verdere verbetering van de maatschappelijke veiligheid.

Voor het (door)ontwikkelen en onder realistische omstandigheden testen, demonstreren en valideren van drie bovengenoemde veiligheidssystemen met de inzet van drones heeft het projectteam UIVER subsidie ontvangen van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Naast RJ Safety & Security zijn de overige deelnemers in dit project: Veiligheidsregio Twente, Robor Electronics B.V., INCAA Computers B.V., State of Motion B.V., Stichting Saxion en Universiteit Twente.OP-Oostmetondertitel_en_EU-logo-NIEUW-D04 - tiny png

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief