U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Reportage NOS over paniekknop RJ Safety & Security

Unknown


Enschede –  In samenwerking hebben X-Guard en RJ Safety & Security een service ontwikkeld die de huidige twijfels betreffende de veiligheid van deurwaarders zal opvangen. Naar aanleiding van het jaarverslag van de Koninklijke Vereniging van Gerechtsdeurwaarders over het aantal incidenten van verbaal en non-verbaal geweld tegen deurwaarders maakte de NOS hier donderdag een reportage over. 


De service bestaat uit een door X-Guard ontwikkelde app, die zowel via het scherm als met een externe noodknop bediend kan worden. Wanneer een deurwaarder zich bedreigd voelt en alarm slaat, staat hij direct in contact met de meldkamer van RJ Safety & Security die 24/7 bereikbaar is. Door de spreek- en luister verbinding kan de centralist direct verifiëren of politie ingeschakeld moet worden. Indien politie niet noodzakelijk is, wordt een mobiele surveillant ter plaatse gestuurd. De exacte locatie is bij alarmmelding direct zichtbaar voor de meldkamer van RJ Safety & Security.

Het doel van deze service is om mensen een veilig gevoel te geven tijdens het uitvoeren van hun beroep. Niet alleen deurwaarders, maar tal van andere beroepsgroepen zijn gebaat bij een dergelijke oplossing.

Interview_NOS

Wil je meer informatie over deze dienstverlening?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief