U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

RJ gaat verhuizen!

Ook interessant het artikel dat Tubantia heeft geschreven inzake de bouw op de Josink Es:

Persbericht Tubantia

JosinkEs

 

 

 

 

 

 

 

Wat een fijn vooruitzicht. Eind 2020 zullen wij onze huidige locatie verlaten en een gloednieuw pand op bedrijventerrein Josink Es betrekken.  Hier hebben we enorm veel zin in!

Maar waarom..

Is verhuizen noodzakelijk? Ja! Na 23 jaar dienstverlening kunnen wij met gepaste trots zeggen dat we nog steeds blijven groeien en ontwikkelen. De hoge kwaliteit van onze dienstverlening kunnen wij bieden door de kennis en expertise van onze medewerkers. Inmiddels zijn dit al ruim 250 toppers die zich dag én nacht inzetten voor de veiligheid in onze leefomgeving. Niet alleen in het veld maar ook op kantoor. Doordat we ons blijven ontwikkelen o.b.v. de klantvragen en marktontwikkelingen past ons huidige pand niet meer bij de visie die wij hebben op de toekomstige bedrijfsvoering van RJ. Op de Josink Es hebben wij een passende nieuwe locatie kunnen vinden die wij naar onze wens hebben kunnen ontwikkelen samen met Gerben Homan van Reggehave en Ruben ter Harmsel van Studio NL.. 

Geschikte locatie

Het vinden van een geschikte locatie was niet gemakkelijk. Onze dienstverlening kent een aantal speciale afdelingen zoals bijvoorbeeld het Monitoring Operations Center (afgekort MOC). In het MOC wordt 24 uur per dag via camerabeelden en spraak gemonitord of en welke verdachte situaties zich afspelen in heel Nederland. Dienstverleningen zoals parkeerbeheer op  afstand, telediensten en persoonsalarmering worden ook vanuit het MOC uitgevoerd. Het waarborgen van deze specifieke processen in combinatie met de veiligheid voor het uitvoeren van deze dienstverleningen kunnen doorgaans niet in elk pand gerealiseerd worden. Daarnaast bieden wij op maat gemaakte veiligheidstrainingen aan waarvoor diverse trainingsscenario’s in de ruimtes gerealiseerd worden.

woonkamer_JosinkEs

Mogelijkheden

Het nieuwe pand aan de Josink Es biedt ons de locatie die wij nodig hebben om ons bedrijf te positioneren en verder te ontwikkelen. Een eigentijdse locatie met een ideale indeling waardoor de werkefficiëntie en het plezier wordt geoptimaliseerd. We besteden daarnaast veel aandacht aan de materialen die we gebruiken, omdat we duurzaam ondernemen belangrijk vinden. In het komende maanden houden wij jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen omtrent onze verhuizing!

 

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief