U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

RJ Opleidingen en de Twente Safety Campus slaan de handen ineen: een trainingscentrum voor plus-trainingen

Afgelopen week werd op de Twente Safety Campus de overeenkomst ondertekend door Stephan Wevers, brandweercommandant bij Brandweer Twente, en Arjen Lammersen, algemeen directeur bij RJ Safety & Security. Zij slaan de handen ineen om gezamenlijk op de Twente Safety Campus een faciliteit te openen voor plus-trainingen! 

Rond februari 2021 wordt de nieuwe faciliteit geopend. RJ Opleidingen, die al jaren ervaring heeft in het verzorgen van diverse veiligheidsopleidingen, zet hierbij het bestaande trainingscentrum aan de Twekkeler Es voor een deel over naar de Twente Safety Campus. Op deze nieuwe locatie zullen onder andere plus-trainingen gegeven worden als BHV, EHBO, Geweld- & Agressie, Heftruck en Code95 trainingen. In deze plus-trainingen wordt gebruik gemaakt van echte rook, realistische scenario’s en uitgebreide trainingsfaciliteiten!

Maar ook voor andere partijen, zoals de politie en marechaussee, is dit een ontzettend mooie ontwikkeling. Door de brede inzetbaarheid van de nieuwe faciliteit, kan de Twente Safety Campus door de samenwerking met RJ Opleidingen, straks nog meer trainingsfaciliteiten bieden.

In onderstaande film vertellen Maarten Kollen en David Bornebroek over de samenwerking.

 

 

 

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief