U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

RJ Safety & Security betrokken bij ROC van Twente

Op donderdag 15 februari was de externe strategietafelbijeenkomst van het ROC van Twente. Ruim 90 relaties, waaronder Patrick Keizers van RJ Safety & Security, werden verwelkomt door de voorzitter van het College van Bestuur, John van der Vegt. Doel van deze strategiebijeenkomst? Het bespreken van ambities, successen en verbeterpunten zodat het ROC haar onderwijs kan voorbereiden op de samenleving van morgen.

RJ Safety & Security is als kennispartner, en tevens erkend leerbedrijf, zeer betrokken bij het ROC. Waarom? Patrick Keizers legt uit. “Het onderwijs van de toekomst vindt grotendeels plaats op de werkvloer bij bedrijven. Wanneer je praat over het vakgebied waar RJ Safety & Security zich in bevindt, beveiliging en veiligheid, dan staat de wereld redelijk in brand. Additionele cursussen of een toevoeging aan de huidige opleidingen zouden de leerlingen dichter bij het bedrijfsleven brengen. Daarnaast zouden de stages als gevolg ook beter bij de praktijk passen.”, aldus Patrick Keizers, senior consultant bij RJ Safety & Security.

Op dit moment is de opleiding Beveiliger een niveau 2 opleiding. Patrick adviseert het ROC om te kijken naar de mogelijkheid voor een eventuele niveau 4 variant. “De behoeften in de markt voor beveiliging en veiligheid veranderen. Mede door de verandering in de maatschappij door de dreiging op gebied van cyberrisico’s. Het multidisciplinair werken met onder andere smart solution toepassingen vraagt andere competenties van zowel de opleiding als kandidaat.” Een mooi vraagstuk om, in samenwerking met het ROC van Twente, op voort te borduren.

Meer informatie over deze externe strategiebijeenkomst van het ROC van Twente? Klik hier.

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief