U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

RJ Safety & Security beveiligt Boeings 747 van Lufthansa op Twente Airport

Twent_Airport

Op Twente Airport zijn de afgelopen weken zes Boeings 747 van de Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa geland. Ze worden er tijdelijk geparkeerd en onderhouden, omdat er door de coronacrisis minder gevlogen wordt. Twente Airport heeft in het kader van veiligheid gekozen voor de expertise en beveiliging van RJ Safety & Security.

De vliegindustrie is hard getroffen door de coronacrisis, waardoor er momenteel minder vliegtuigen ingezet worden. De Boeings 747 van luchtmaatschappij Lufthansa konden hierdoor niet langer op de landingsbaan van Frankfurt blijven staan. Een nieuwe en veilige stallingsplek werd gevonden op Twente Airport, die zich steeds meer tot parkeer- en onderhoudsplek voor vliegtuigen ontwikkeld.

Expertise van RJ Safety & Security

Het parkeren en onderhouden van de Boeings 747 zorgen voor veel bekijks op het vliegveld in Twente. De beveiliging van de vliegtuigen is hierbij ontzettend belangrijk, zodat deze geen schade oplopen en beveiligd zijn tegen inbraak of diefstal. Daarom heeft Twente Airport ervoor gekozen om de expertise van RJ Safety & Security in te huren.

Mobiele camerabewaking en surveillance

Wij hebben op Twente Airport mobiele veiligheidscamera’s geplaatst, die direct gekoppeld zijn aan de meldkamer. Vanuit deze meldkamer wordt onze Mobiele Surveillance aangestuurd die 24/7 paraat staat en nauw samenwerkt met onder andere de Koninklijke Marechaussee en de veiligheidsregio. Zo zorgen wij voor een hoog veiligheidsniveau voor het parkeren en onderhoud van vliegtuigen op Twente Airport.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten die RJ Safety & Security biedt? Neem dan contact op met Tom Konter!

Dienstenpakket

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief