U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

RJ Safety & Security kijkt uit naar (halve) finale EK Vrouwenvoetbal

Enschede is de speelstad van de halve finale EN de finale van het EK Vrouwenvoetbal 2017. Een fantastische bijkomstigheid  is dat de Nederlandse vrouwen zich afgelopen zaterdag geplaatst hebben voor de halve finale in Enschede. RJ Safety & Security kijkt uit naar de wedstrijd van a.s. donderdag.  “De halve finale van het EK Vrouwenvoetbal 2017 beveiligen, in Enschede, MET het Nederlands team, dat is toch geweldig”, aldus Harald Gejas, operationeel manager bij RJ Safety & Security.

Enschede, maar ook RJ, is klaar voor de komst van duizenden voetbalfans naar het stadion. “Sinds zaterdag zijn we al 24/7 aanwezig voor de beveiliging van het media compound. De beveiliging zal in de aanloop naar de halve finale steeds verder toenemen. De focus van het event ligt op plezier en veiligheid, en daar dragen wij met RJ graag ons steentje aan bij”.

Gedurende het jaar verzorgt RJ de beveiliging voor alle thuiswedstrijden van FC Twente in de Grolsch Veste.  “Een Europees kampioenschap is toch wel even iets anders”, vertelt Harald. “Het stadion heeft een verandering ondergaan, er zijn allerlei activiteiten en ook het publiek is anders.  Het voetbalstadion, als onderdeel van zo’n groot sportevenement, is deze week even een wereld op zich. Zo’n EK is gewoon een hoogtepunt, niet alleen voor de speelsters en de bezoekers, maar ook voor de beveiligers!”

Met een uitverkocht stadion tijdens de halve finale op donderdag en de finale op zondag wachten de speelsters, maar ook de RJ beveiligers, nog een groot aantal enthousiaste bezoekers. En nu maar hopen dat we onze Oranjeleeuwinnen ook in de finale in Enschede mogen zien schitteren!

Nederland tegen Engeland begint donderdag om 20.45 uur in de Grolsch Veste.

Dames heel veel succes!

rj_halvefinale-EK-vrouwenvoetbal

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief