U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

RJ zet zich in voor stichting Wigwam

Stichting Wigwam bestaat, net als RJ Safety & Security, dit jaar 20 jaar. Dit bijzondere jubileum werd afgelopen zaterdag groots gevierd. Een mooie dag vol plezier, verschillende activiteiten en met als hoogtepunt spetterende optredens van het Jostiband Orkest. RJ Safety & Security wilde ook graag een steentje bijdragen aan dit bijzondere event en hield op vrijwillige basis de hele dag, voornamelijk bij de drie spectaculaire optredens van het Jostiband Orkest, een oogje in het zeil.

WigwamFB_tinypng

Petra en Tanja samen met een aantal leden van het Jostiband Orkest

Stichting Wigwam is een organisatie die zich inzet voor gezinnen met een kind of jongere met een beperking. Zij organiseren Wigwamvakanties voor het gezin maar ook voor jongeren zonder hun ouders. “Stichting Wigwam zorgt ervoor dat jongeren met een beperking een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden. Vroeger gingen ook wij met vrienden op vakantie, een prachtige tijd, en ik vind het fantastisch dat deze stichting ervoor zorgt dat deze jongeren, ondanks hun beperking, deze tijd ook mogen beleven”, aldus Harald Gejas, operationeel manager evenementen bij RJ Safety & Security.

“Door het werk wat we doen heeft het bestuur van de stichting ons voor deze klus benaderd en eigenlijk waren we gelijk enthousiast”, zo vertelt Petra Huisken, accountmanager bij RJ Opleidingen. “Door onze ervaring in de beveiliging zijn we in de positie om iets voor een ander te kunnen betekenen, in dit geval ondersteuning bieden op het gebied van veiligheid tijdens het jubileumfeest, en dat doen we dan ook graag!” Harald, Petra en Tanja hebben gedurende de dag de organisatie geholpen met het houden van toezicht op alle festiviteiten. “We mochten een kleine bijdrage leveren aan een zorgeloze en plezierige dag voor kinderen en hun ouders, en dat hebben we met heel veel plezier gedaan”, aldus een enthousiaste Tanja.

We willen Voskamp Groep ontzettend bedanken voor het beschikbaar stellen van de unieke RJ “Wigwam” polo’s.

Wil je meer weten over stichting Wigwam? Bezoek dan hier de website.

RJ voor stichting Wigwam

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief