U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04
RJ Safety & Security

Samen kom je verder!

beatguardDe samenwerking was er al een tijdje. Nu hebben beide partijen het officieel gemaakt: RJ Safety & Security en BetaGuard slaan de handen ineen en gaan samenwerken om haar opdrachtgevers een nog completer beveiligingspakket aan te kunnen bieden.

BetaGuard maakt gebruik van RJ Safety & Security voor onder andere de alarmopvolging en haar Video- & Servicecentrale. RJ Safety & Security schakelt BetaGuard vervolgens in om haar klanten effectiever te kunnen beveiligen middels beveiligingssystemen. Op deze manier ontstaat een optimale mix mens en techniek.

Johan Starreveld van BetaGuard zegt hierover: “Wij zijn erg content met deze samenwerking. Dit maakt de lijntjes nog korter, melding van onze beveiligingssystemen komen direct binnen bij RJ Safety & Security waardoor zij veel sneller en nog effectiever kunnen reageren. Zij hebben alles in eigen hand.” Volgens Patrick Keizers van RJ Safety & Security wordt hun pakket nu nog breder en hebben de opdrachtgevers van RJ één aanspreekpunt voor problemen in tijdelijke situaties.

Een voorbeeld van deze samenwerking is de Military in Boekelo. De beveiligers van RJ Safety & Security die het gehele Military terrein bedienen worden hier ondersteund met de techniek van BetaGuard. Door het efficiënter en effectiever maken van de dienstverlening kunnen wij onze opdrachtgevers een completer en voordeliger pakket aanbieden.

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief