U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Update: Samen voor de voedselbank levert ruim 2,8 miljoen euro op

Duizenden mensen in Overijssel leven onder de armoedegrens, duizenden kinderen gaan dagelijks zonder eten naar school. Deze mensen zijn aangewezen op de hulp van de voedselbanken, en helaas worden het er elk jaar meer. Daarom komt RJ Safety & Security in samenwerking met Innotec en RTV Oost net als vorig jaar opnieuw in actie! Heel Overijssel stond begin deze maand in het teken van de grootste voedsel-inzamelingsactie die Nederland ooit heeft beleefd voor mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank.

RTV Oost riep heel Overijssel op om kleinschalig (gezin, familie, buren, etc.) of grootschalig (straat, scholen, verenigingen, wijken, kernen, etc.) inzamelingsacties te gaan organiseren aan de hand van onderstaand ‘Overijssels Boodschappenbriefje’. Bij zowel RJ als Innotec hebben we een inzamelingsactie gehouden. En met een geweldig resultaat!

Bedankt iedereen voor het doneren!

Update 21/12/2015 10:42 uur: De actie Samen voor de Voedselbank van de regionale omroepen heeft bijna 2,8 miljoen euro aan goederen opgeleverd. Dat is een record.

Dezelfde actie leverde vorig jaar 2,4 miljoen op, heeft de coördinator van de actie Edwin Pasveer vrijdagavond gemeld.

De omroepen zamelden sinds 7 december in hun eigen regio’s boodschappen in. Kijkers en luisteraars konden producten afleveren of geld geven waarvoor boodschappen werden gekocht. Via de websites van de omroepen konden mensen ook een ‘virtueel voedselpakket’ doneren.

voedselbank1voedselbank2 boodschappenbriefje

 

Voedselbank

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief