U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Social Inclusion Games 2018

Deze week staat Enschede in het teken van de Social Inclusion Games 2018. Een groot internationaal sportevenement voor mensen in een kwetsbare situatie. Duizend sporters uit verschillende Europese landen verzamelden zich afgelopen weekend op het Diekmanterrein dat voor een week is ingericht als een sportcampus met Olympische allures.

RJ Safety & Security verzorgt gedurende de gehele week de beveiliging op het evenement en de hiervoor speciaal ingerichte camping. Vanwege de hoge temperaturen houden de beveiligers van RJ naast hun primaire taak ook een oogje in het zeil richting het welzijn van de sporters. En dat zorgt weer voor een hoge mate van saamhorigheid. One team one mission waarbij “plezier” het sleutelwoord is. Zo ook bij Michael uit Wierden.

Groepsfoto fb met logo - tinypng

Beveiligers van RJ Safety & Security samen met Michael

Michael is samen met zijn zus naar de games gekomen om een week lang, zoals hij zelf vertelt, “lekker te sporten, nieuwe mensen te ontmoeten en onderdeel te zijn van een groter geheel, want het is echt voor iedereen”. Michael is enthousiast over de Social Inclusion Games. “Er is van alles te doen, het eten en drinken is super geregeld en ook op de camping is het gezellig. Alle mensen zijn erg vriendelijk, met name de organisatie en de beveiligers, je kunt altijd bij hen terecht voor hulp en een dolletje. Iedereen is echt een onderdeel van het evenement, ze moedigen ons soms zelfs aan, dat heeft echt wel een leuke invloed op de sfeer. Ik vind het goed, maar ook gezellig dat ze er zijn”, aldus een enthousiaste Michael.

Naast Michael zijn er zeker nog veel meer fans van de Social Inclusion Games 2018.  Een goed georganiseerd en ongedwongen sportevenement met een bijzonder doel. Op naar nog een paar mooie, sportieve maar ook zeker veilige dagen!

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief