U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Twentse talentleerlingen te gast

Vandaag mochten wij bij RJ Safety & Security een aantal leerlingen ontvangen van verschillende middelbare scholen uit Twente en omgeving. Talent Maximalisatie Twente heeft deze dag georganiseerd voor talentvolle leerlingen. TMT biedt meer uitdaging voor deze leerlingen om ze te motiveren voor hogere onderwijsinstellingen.

De leerlingen hebben bij RJ Safety en Security een rondleiding gehad. Zo zijn ze in het Opleidingscentrum geweest om alle aspecten die het opleidingscentrum biedt te aanschouwen. Spanning en sensatie op de vroege ochtend, want de leerlingen mochten ook zelf een brandje blussen! Naast het opleidingscentrum hebben ze een kijkje genomen in ons geldtelcentrum. Bij aankomst van één van onze geldtransport busjes konden ze ervaren hoe het afleveren van het geld in zijn werk gaat.

Aan het einde van de dag kregen alle leerlingen van ons een interessante casus mee. Ze moeten in de schoenen staan van de Operationeel Manager van RJ Safety & Security om een concert van Afrojack in de Ziggo Dome te voorzien van de nodige veiligheid. Volgende week komen deze leerlingen terug om verder te werken aan de casus en over twee weken moeten zij deze casus presenteren aan Harald Gejas, Operationeel Manager bij RJ Safety & Security.

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief